Îmbunătățiți-vă zâmbetul cu Albirea Profesională a Dinților

Doriți să vă reîmprospătați zâmbetul și să vă creșteți încrederea? Experimentați puterea transformătoare a albirii profesionale a dinților la DIS Levent.

Ce Este Albirea Profesională a Dinților?

Albirea profesională a dinților este o procedură cosmetică dentară sigură și eficientă, concepută pentru a înălbii nuanța dinților naturali și a îndepărta petele și decolorările persistente. Spre deosebire de produsele de albire disponibile fără prescripție medicală, tratamentele de albire profesională sunt personalizate în funcție de nevoile individuale și sunt supravegheate de un profesionist stomatologic.

La DIS Levent, oferim două opțiuni populare de albire:

  1. Albire în Cabinet: Tratamentul nostru de albire în cabinet implică aplicarea unui gel puternic de albire pe suprafețele dinților, care este activat de o lumină specială sau laser. Acest lucru permite obținerea de rezultate rapide și dramatice în doar o singură ședință.

  2. Kituri de Albire pentru Acasă: Pentru pacienții care preferă confortul albirei acasă, oferim tăvi personalizate și gel de albire cu putere profesională. Pur și simplu purtați tăvile pentru o perioadă specificată în fiecare zi pentru a obține rezultate de albire graduală.

De ce să ne alegeți DIS Levent

    • Maiestria Experților: Tehnicienii noștri experimentați din laboratorul dentar utilizează tehnici avansate pentru a fabrica Coroane E-Max care îndeplinesc cele mai înalte standarde de excelență estetică.
    • Personalizare: Fiecare Coroană E-Max este realizată la comandă pentru a se potrivi formei, dimensiunii și culorii dinților dumneavoastră naturali, asigurând o integrare perfectă cu zâmbetul dumneavoastră.
    • Îngrijire Centrată pe Pacient: Priorizăm confortul și satisfacția pacientului, străduindu-ne să oferim o experiență dentară pozitivă și lipsită de stres pentru fiecare pacient.
ahmed-before ahmed-after
Ekartörsüz Yakın Plan - Before_1920x1080 Ekartörsüz Yakın Plan - After_1920x1080
Ekartörsüz Yakın Plan - After_1920x1080 after

Alte Tratamente

Tratamentul cu implanturi dentare

Implanturile dentare oferă o fundație solidă pentru dinții protetici, restabilind funcția și aspectul, prevenind în același timp pierderea osoasă.

Details

Hollywood Smile

Zâmbetul Hollywood utilizează tehnologie avansată pentru analizarea caracteristicilor faciale, creând planuri de tratament personalizate pentru îmbunătățirea aspectului și sănătății orale.

Details

E Max

Plombele dentare repară eficient dinții cariați, ameliorând semnificativ disconfortul prin practici corespunzătoare de igienă orală și controale dentare regulate.

Details

Programați-vă consultația azi

Sunteți pregătit să dezvăluiți transformarea zâmbetului dvs. de Hollywood? Programați-vă o consultație cu noi azi pentru a da primul pas în direcția obținerii zâmbetului visurilor dvs. Fiți gata să străluciți în lume cu noua voastră încredere și strălucire!

About us

Dişlevent is a dental clinic located in 4.Levent, Istanbul, founded in 2016. It is a modern, friendly, experienced, and technologically advanced clinic that closely follows the latest developments in dentistry.

With our experienced team of dentists in our 4.Levent and Bahçelievler clinics, we offer high-quality dental treatment solutions to patients of all age groups.

4.LEVENT /  ISTANBUL
Click for reviews

call For APPOITMENTS


    
    
    
FOLLOW US!

Copyright © 2024. All Rights Reserved.